⚓  DIVA classic cruiser  ⚓

Cabinboat of the 60's

68
foto

Diva Classic cruiser
Scale & Manufacturer:
1:20 Aero-Naut Ref:3093

Ship Model Lenght:
58 cm

Ship Model Width:
15 cm

Ship Model Height:
18 cm

Ship Model Craftsman:
Barcsy Károly

hungarian
Amodellről (About)

Az Aero-Naut kittje első látásra mestermunkának tünik. Az első pár lépést nagyon könnyű megépiteni. Az örőm nem tart sokáig mert hamarosan rájőn az ember, hogy az oldalfalak felhelyezésénel már nincsen megfelelő ráhagyás az anyagon és bosszantóak az illeszkedési hiányok. Sajnos egy elég kezdetleges tanácsadáson kivül semmilyen tervrajzot nem mellékeltek a kitthez ... Igy szabad a pálya.
Ezt a modellt elvileg RC-nk készítették. Nevetségesen van megoldva a vizzárás. Az első hullám elárasztaná a hajót és biztosan a sok esetben drága elektronika látná a kárát.
Sokat gondolkodtam egy megfelelő megoldáson . A sok ráfordított idő miatt döntöttem végül, hogy a hajót megprobálom feltuningolni és valósághűen kivitelezni. Remélem egy szép példányt sikerül majd létrehozni melynek még a belseje is láthato lessz. A képek majd követik a kivitelezés fázisait.


Calssic Cabinoat 1967 Trojan 28' sea voyager cruiser A nice example of a wooden classic cabinboat the : Tronjan's 28' Sea Voyager Cruiser "Evening Star" (1967)

Here are a few videos: